• 25 FEB 13
  Koopovereenkomst vernietigen

  Koopovereenkomst vernietigen

  Een koop gesloten, maar het gevoel dat deze koop niet op een juiste manier tot stand is gekomen? Er zijn verschillende vereisten waar een koop aan moet voldoen. Als deze vereisten niet in acht genomen worden heeft u de mogelijkheid om de koop te vernietigen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een verkeerde voorstelling van zaken heeft gekregen van de verkoper. Bijvoorbeeld als de verkoper bepaalde toezeggingen doet over de werking van het product en dit blijkt achteraf niet juist te zijn.

  Het terugdraaien van de kilometerteller kan aanleiding zijn om de overeenkomst van de aankoop van de auto te vernietigen. Ook kan misbruik van omstandigheden leiden tot vernietiging van de overeenkomst. Bijvoorbeeld als iemand in een afgelegen gebied een been breekt en een toevallige voorbijganger biedt een lift aan voor een onredelijk bedrag van € 1.000,-. Als het slachtoffer geen keuze heeft zal hij dit aanbod aannemen, maar kan achteraf de vernietiging inroepen van deze afspraak.

  Als je als consument een overeenkomst wil vernietigen vraagt dit een handeling van je. Je moet tenslotte de vernietiging inroepen. Wij kunnen u bestaan om de juiste rechtsgronden te gebruiken en de vernietiging in te roepen.

  Meer dienstverlening

Dienstverlening

Maak een afspraak

Neem direct vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.